Ineke Zaal nieuwe directeur Stichting Vlinderkind

Stichting Vlinderkind stelt per 1 augustus Ineke Zaal aan als directeur. Hiermee wil Vlinderkind een professionaliseringsslag maken en haar doelstelling nog beter nastreven. Deze doelstelling van Stichting Vlinderkind is: het werven van fondsen om wetenschappelijk onderzoek naar genezing van Epidermolysis Bullosa (EB) te kunnen financieren.

Daarnaast wil Vlinderkind zorgen voor een grotere naamsbekendheid en bewustwording van EB en de impact die deze aandoening heeft op mensen met EB, hun families en direct betrokkenen. Ineke Zaal was de afgelopen tijd directeur van Stichting ParkinsonFonds. Daarvoor was zij o.a. werkzaam voor Stichting ALS Nederland waar zij heeft meegewerkt aanspraakmakende campagnes zoals “Vecht mee tegen ALS/ Ik ben inmiddels overleden” en evenementen zoals o.a. Tour du ALS.

Henk Karman, voorzitter Stichting Vlinderkind: “Het bestuur is enorm blij met de komst van Ineke. Ook Roxani Demetriadis is per 1 augustus in dienst getreden in de functie van manager. Ineke en Roxani, vormen een sterk team dat al jarenlang samenwerkt en veel kennis en ervaring meebrengt in de wereld van fondsenwerving.

 

Voor het hele persbericht, klik hier.