Toon uw maatschappelijke betrokkenheid en steun Vlinderkind!

Word partner van Vlinderkind

Wij gaan graag met bedrijven in gesprek om samen tot een partnership te komen. Maatwerk is ons uitgangspunt. Door partner te worden van Stichting Vlinderkind onderscheid uw bedrijf zich op een positieve manier van bedrijven die niet samenwerken met een goed doel. U laat de maatschappelijke betrokkenheid van uw
onderneming zien wat bijdraagt aan een sympathiek, betrouwbaar imago en zorgt voor een positieve houding van het publiek ten opzichte van uw bedrijf. Verder bereikt uw onderneming via onze netwerken en onze sociale media wellicht een nieuwe doelgroep.

Uiteraard snijdt het mes aan twee kanten, voor Stichting Vlinderkind biedt samenwerking met het bedrijfsleven veel kansen. In financieel opzicht maar ook voor wat betreft bekendheid, haar positie binnen de maatschappelijke dienstverlening, innovatie, toegang tot kennis en nieuwe contacten.

Sponsor ons in natura

U helpt ons ook door diensten in natura te leveren. Is uw bedrijf gespecialiseerd in een bepaalde dienst en wilt u ons graag binnen uw eigen vakgebied helpen? Dan maken wij graag gebruik van uw expertise, diensten en producten. Op deze pagina vindt u ons verlanglijstje.

Kom met uw bedrijf in actie

Met de opbrengst van een ludieke bedrijfsactie bent u ons zeker van dienst. Organiseer een leuk sportevenement, een bedrijfsfeest of een benefietavond. Vervang relatiegeschenken door een donatie aan Vlinderkind en maak dat op een creatieve manier kenbaar aan uw klanten, zo creëert u gegarandeerd goodwill.

Keurmerken

Vlinderkind heeft een ANBI status en is gecertificeerd door het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Daarmee is een gedegen (financiële) beleidsvoering gegarandeerd. Heeft uw bedrijf interesse in een langdurige samenwerking of wellicht een eenmalige sponsoring van een activiteit? Of wilt u samen met ons brainstormen over de invulling van een bedrijfsactie? Neem dan contact op met Harry Verwaaijen, fondsenwerver voor Vlinderkind. Bel 06 168 298 45 of stuur een e-mail naar harryverwaaijen@gmail.com.