Kom in actie

of steun een actie voor Stichting Vlinderkind

Wil je in actie komen voor Stichting Vlinderkind?

Dat kan heel eenvoudig via ons actieplatform, waar je jouw eigen actiepagina kunt creëren. Op jouw eigen manier kun je geld inzamelen om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen. Doe mee aan een actie of een sportief evenement, verkoop aardbeien of peren, bak oliebollen of ga samen met je collega’s een uitdaging aan en laat je sponsoren. Alles wat je doet is waardevol!

Hoe werkt het?

1

Maak gratis je persoonlijke actiepagina aan. Laat zien wat je gaat doen, wanneer de actie plaatsvindt en wat je motivatie is. Met foto’s, video’s en tekst vertel je jouw verhaal op je eigen manier.

2

Vertel het iedereen

Deel je actiepagina via social media met zoveel mogelijk vrienden en bekenden. Bekijk de 10 tips om je actie te promoten.

3

Verzamel donaties

Nodig iedereen uit (familie, vrienden, collega’s of bedrijven) om via je actiepagina te doneren. Stuur ze de link naar je actiepagina of laat hen rechtstreeks via de QR-code een donatie doen.

De Vierdaagse

De 4Daagse is niet alleen het oudste, maar tevens het meest gerenommeerde vierdaagsewandelevenement van Nederland. Het heeft wereldwijde erkenning verworven en staat ook wel bekend als “The Walk of the World”. Elk jaar trekken deelnemers uit ongeveer tachtig verschillende landen naar Nijmegen om deel te nemen, waaronder een aanzienlijk aantal militaire wandelaars. Het is daarmee ’s werelds grootste meerdaagse wandelprestatietocht. Een evenement dat je eens in je leven moet hebben meegemaakt.

De 106e editie van de Vierdaagse staat gepland van 16 tot en met 19 juli 2024, en uiteraard zijn wij erbij. Doe jij ook mee? We zijn op zoek naar enthousiaste wandelaars om samen met ons deel te nemen aan de Vierdaagse, met als voornaamste doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van Stichting Vlinderkind. Daarnaast willen wij door met een grote groep wandelaars mee te doen de bekendheid en zichtbaarheid van Vlinderkind vergroten. Om mee te lopen in de Vierdaagse dien je officieel ingeschreven te zijn bij De 4Daagse. Alle benodigde informatie voor inschrijving in 2024 vind je op de website van De 4Daagse. De inschrijving sluit zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt. Het inschrijfgeld van de 4Daagse in 2024 bedraagt voor niet-leden €115,- en voor leden van KWbN €110,-. Het regelen van je officiële inschrijving, je eigen vervoer en accommodatie is jouw verantwoordelijkheid. Wat mag je van ons verwachten?

• Een persoonlijke actiepagina op de Vierdaagse sponsorloopwebsite, waarmee je eenvoudig je eigen actie kunt opzetten.
• Een uniek pakket, met onder andere een shirt en een pet van Stichting Vlinderkind als blijk van waardering voor jouw inzet om voor ons te lopen.

Als je bereid bent om deel te nemen aan de Vierdaagse voor Stichting Vlinderkind, zouden we dat fantastisch vinden. We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens de Vierdaagse! 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons gerust via 085-1091108 of stuur een mailtje naar 
vierdaagse@vlinderkind.nl. Wij helpen je graag.

Samen sterk voor genezing van een ernstige huidaandoening!

Geld overmaken

Heb je geld ingezameld zonder gebruik te hebben gemaakt van ons actieplatform? Geen probleem. Dat bedrag kun je overmaken naar ons bankrekeningnummer NL31 INGB 0000 0067 37. Bij een overboeking ontvangen wij geen contact- of adresgegevens. Toch willen wij je wel graag bedanken voor jouw bijdrage. Wil je daarom je contactgegevens in het opmerkingenveld van de betaling zetten? Dat zouden we heel fijn vinden.

Wij vinden het altijd leuk om acties uit te lichten op onze social mediakanalen. Wil je graag dat jouw actie wordt benoemd op de social kanalen van Stichting Vlinderkind? Stuur dan een mailtje dan kijken we, natuurlijk in overleg, wat we kunnen doen.

We staan altijd klaar om je te ondersteunen bij je actie. Heb je behoefte aan ideeën, heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te bellen via 085-1091108 of stuur een mailtje naar info@vlinderkind.nl