Online collecte

Een betrouwbare methode om te collecteren is door gebruik te maken van een online collecteplatform. Met slechts enkele eenvoudige stappen kun je je eigen online collectebus opzetten. Op deze manier kun je een breed publiek bereiken en vergroot je de opbrengst. Je kunt de opbrengst van jouw online collectebus terugvinden op je persoonlijke pagina.

De donaties die via deze online collecties worden verzameld, komen ten goede aan wetenschappelijk onderzoek. Stichting Vlinderkind is volledig afhankelijk van donaties en ontvangt geen subsidie van de overheid. We zijn heel blij met je steun. Dank je wel!

Voor wie collecteer jij?
Bijna al onze online collectiebussen hebben een persoonlijke motivatie achter het inzamelen van geld voor Stichting Vlinderkind. Vaak komt deze betrokkenheid voort uit persoonlijke ervaringen, zoals iemand die zelf EB heeft, hun kind of familielid. Of als je iemand in je nabije omgeving kent met deze aandoening.

 

Online in memoriam bus voor Vlinderkind

Een uitvaartcollecte is een mooie manier om jouw dierbare te herdenken. Een in memoriam pagina maak je voor een overleden dierbare. Iemand die je graag wilt herinneren. Dat kan kort na het overlijden, als overlijdensbericht of om condoleances te verzamelen. Maar het kan ook later, om iemand te herdenken. Bijvoorbeeld door samen stil te staan bij iemands sterfdag. Soms geeft iemand zelf al aan dat ze bij hun eigen uitvaart liever donaties willen in plaats van bloemen. Dan is het mooi als je deze wens kunt helpen uitvoeren. 

Wat is in memoriam voor Vlinderkind?
💖  Een persoonlijke herdenkingspagina voor jouw dierbare
🦋  Een mooie en handige manier om donaties in te zamelen voor Stichting Vlinderkind

Stap 1: Maak een pagina
Creëer in een paar simpele stappen een herdenkingspagina voor jouw dierbare. Maak het persoonlijk met een foto. Zo geef je een uniek eerbetoon.

Stap 2: Deel met bekenden
Deel de pagina met vrienden, familie en bekenden. Bijvoorbeeld via e-mail of WhatsApp. Zo kunnen zij makkelijk doneren. Tip: vermeld het linkje ook op de rouwkaart. Handig met een QR-code.

Stap 3: Investeer in leven
Het geld dat je ophaalt investeren we in wetenschappelijk onderzoek naar Epidermolysis Bullosa (EB). Zo dragen jullie op een bijzondere manier bij. 

Jouw steun wordt dan ook enorm gewaardeerd. Samen maken we het verschil. Bedankt!

Wat is jouw verhaal? Voor wie of wat collecteer jij? Als je je persoonlijke verhaal met ons wilt delen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-1091108 of stuur een e-mail naar info@vlinderkind.nl.

Donatie overmaken

Als je zelf geld hebt ingezameld, kun je het bedrag overmaken naar onze bankrekening NL31 INGB 0000 0067 37. Bij een storting ontvangen we geen contact- of adresgegevens, terwijl we je graag willen bedanken voor je bijdrage. Wil je daarom alsjeblieft je contactgegevens in het opmerkingenveld van de betaling vermelden? Hartelijk dank!