SIDN steunt Vlinderkind

Bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) ontvangen alle medewerkers een persoonlijk sponsorbudget van 500 euro waarmee zij een zelf gekozen goed doel kunnen steunen. Wat mooi dat er ook voor Vlinderkind is gekozen, hartelijk dank!

Over SIDN
SIDN registreert en beheert alle .nl-domeinnamen en wij zorgen ervoor dat de domeinnamen wereldwijd bereikbaar zijn. Maar we dragen ook bij aan een veilig en stabiel internet in Nederland, de ontwikkeling van internetbeleid op mondiaal niveau en aan nieuwe internetstandaarden.

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de maatschappij waarin we actief zijn en we willen bijdragen aan het verbeteren van onze digitale samenleving. Dat doen we onder andere door al onze medewerkers een persoonlijk sponsorbudget te geven van € 500,- dat ze kunnen inzetten voor een zelf gekozen goed doel. Daarnaast dragen wij bij aan de digitale samenleving door het sponsoren van een aantal bijzondere internetgerelateerde projecten, waarvoor financiële middelen uiterst belangrijk, maar niet vanzelfsprekend zijn.

Lees meer over wie wij zijn, wat we doen en onze maatschappelijke betrokkenheid op sidn.nl