Velten&DeWith | Bewegen voor het goede doel

Wij zijn Velten&DeWith, een interim- en detacheringbureau op gebied van Finance & Control. Omdat we in een periode leven met beperkte mogelijkheden en minder redenen hebben om de deur uit te gaan, hebben wij voor onze mensen een Velten&DeWith beweegt-week georganiseerd. Dit samen met onze eigen mensen, maar ook voor de ZZP-ers die via ons aan het werk zijn en andere mensen uit ons netwerk.

Ons doel: minimaal 7.500 stappen per deelnemer per dag, gedurende 1 week. Dit werd bijgehouden met een app waarvoor iedereen zich aan kon melden. Het einddoel werd gekoppeld aan onze kernwaarde ‘van betekenis zijn’. Voor ons betekent deze kernwaarde het volgende: “bijdragen aan iets wat groter is dan jezelf”. Van waarde zijn, van betekenis zijn, dit gaat verder dan een bemiddeling van een financial.

Afspraak was dat een bedrag overgemaakt zou worden naar een goed doel, als we een gezamenlijk einddoel zouden halen. We hebben 3 goede doelen verzameld waaronder Stichting Vlinderkind. Met 61 deelnemers zijn we dit doel aangegaan met als eindresultaat bijna 4,5 miljoen stappen (dat is gemiddeld bijna 11.000 stappen per persoon per dag)! Een aantal deelnemers heeft zelf nog een extra bijdrage gedaan, waardoor we een mooi bedrag over hebben kunnen maken naar o.a. Stichting Vlinderkind.

Het was een zeer geslaagde week met enthousiaste en competitieve deelnemers. We dragen Stichting Vlinderkind een warm hart toe en zijn blij deze organisatie financieel te kunnen ondersteunen. Mooi om op deze manier echt van betekenis te kunnen zijn!