Wandel jij mee met het 4Daagse Vlinderkind team?

De inschrijving voor de Vierdaagse 2024 is geopend! Wandel jij mee met het 4Daagse Vlinderkind team?

The Walk of the World. Het evenement is dit jaar van maandag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli 2024. De 4Daagse is het grootste wandelfeest van de wereld. Met meer dan 45.000 andere deelnemers wandel je vier dagen achter elkaar een afstand van 30, 40 of 50 km. Jouw beloning? Uiteraard dat felbegeerde 4Daagse-kruisje, maar jij draagt ook bij om meer bekendheid te cre禱ren en geld op te halen voor onderzoek naar Epidermolysis bullosa (EB).

Meedoen aan een evenement als de 4Daagse zit er voor EB pati禱nten (meestal) niet in. Bedenk hoe het is om dagelijks blaren, pijn, wonden en jeuk te hebben.

Loop mee met het team van Vlinderkind? Sluit je aan bij team Vlinderkind via de vierdaagse sponsorloop website, klik hier.
Laat je sponsoren voor je inspanning en zamel geld in voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van Epidermolysis bullosa. Strijd met ons mee!

Mocht je met ons team mee lopen, ontvang je van ons een goodiebag, handige tips & tricks voor fondsenwerving, een warm onthaal bij de finish en een moment om jouw opbrengst bekend te maken.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens de Vierdaagse!

De eerste inschrijfperiode is gestart op 12 februari om 10:00 uur en is speciaal voor deelnemers die eerder hebben meegedaan of voor jongeren die in 2006 2012 geboren zijn. De tweede inschrijfperiode start op maandag 4 maart om 10:00 uur en zal doorgaan totdat het maximumaantal inschrijvingen van 47.000 bereikt is, met als uiterste datum 14 juni 2024. Deze tweede termijn is bedoeld voor alle ge簿nteresseerden die zich willen inschrijven voor de 4Daagse van 2024.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons gerust via 085-1091108 of stuur een mailtje naar vierdaagse@vlinderkind.nl. Wij helpen je graag.